Nieuwsbrief 30, April 2020

 Hallo Lezer,

 

Nadat we de Quizavond van 14 maart en de bijbehorende prijsuitreiking van 28 maart moesten annuleren, gingen we er vanuit dat 12 september als nieuwe datum voor de Quizavond en 3 oktober als nieuwe datum voor de prijsuitreiking haalbaar zouden zijn.

De afgelopen weken hebben we nagedacht over een aantal kernpunten:

  • Welke maatregelen zijn nodig om deze avonden op een veilige en verantwoorde manier te organiseren?
  • Beschikken wij over voldoende mensen, mogelijkheden en middelen om deze maatregelen uit te voeren?
  • Wat is het gevolg van alle maatregelen op het spelplezier en hoe regelen Teams dit op hun Hoofdkwartier?

Dit bleken dermate lastige punten te zijn dat wij op dit moment geen mogelijkheden zien om de Quiz in september door te laten gaan. We hebben  daarom besloten om de Quizavond en de bijbehorende prijsuitreiking tot nader order uit te stellen. Dit houdt dus in dat er in 2020 geen WieWitWa WijkQuiz komt. 

We gaan er vanuit dat er na 2020 alsnog een mogelijkheid komt om beide avonden te organiseren. We hebben namelijk een Quizboek waar we trots op zijn en bovendien hebben we het spelmateriaal, de quiz-enveloppen en al het drukwerk al klaar liggen, aangezien de oorspronkelijke Quizavond erg kort tevoren geannuleerd moest worden. Omdat veel drukwerk voorzien is van Teamnummers en Teamnamen, hopen we dat we een groot deel daarvan alsnog kunnen hergebruiken. 

Ben je al ingeschreven?

Dan kun je je inschrijving gewoon laten staan. Je Teamnummer wijzigt dan niet en we bewaren al het drukwerk dat al voor jouw Team klaarligt.
Wil je toch graag je Team uitschrijven en je inschrijfgeld terug ontvangen? Dan kun je ons een kort mailtje sturen met je naam, de naam van je Team en je IBAN.
Ben je nog niet ingeschreven?
Er zal te zijner tijd een nieuwe inschrijving geopend worden voor Teams die alsnog mee willen/kunnen doen. 

Zoals gezegd gaan we er vanuit dat we later alsnog een nieuwe datum kunnen prikken. Zodra we daar meer over weten, zullen we jullie uiteraard informeren.

Wij willen iedereen veel gezondheid toewensen en hopen dat we jullie in 2021 alsnog mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groeten,
De organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier

Share This