Nieuwsbrief 27, Januari 2020

 Hallo Lezer,

 

De Quizdatum komt steeds dichterbij en bij ons stijgt de spanning al. Er staan al ruim 20 Teams ingeschreven, maar daar komen er vast nog bij. We zijn benieuwd hoeveel dat er in totaal worden en welk Team gaat winnen. Hoe dan ook is het hoog tijd om jullie weer op de hoogte te stellen van het laatste nieuws.

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten,
De Organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier

 De beste wensen voor 2020

Wij wensen alle deelnemers, fans en sponsoren van de WieWitWa WijkQuiz een gezond, mooi, sportief en creatief 2020 toe. 

Wij zijn hard aan het werken om op 14 maart weer een spetterende WijkQuiz neer te zetten zodat alle deelnemende Teams weer een mooie QuizAvond kunnen beleven.

 Inschrijven t/m 31 januari 2020!

Via www.wiewitwa.nl kun je je Team inschrijven voor de  vierde editie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier.

Let op: inschrijven is mogelijk tot en met 31 januari 2020. Om 24:00 uur sluit de inschrijving en kan het inschrijfformulier niet meer ingevuld worden. Het is daarna niet meer mogelijk om in te schrijven. 

Doe je nog niet mee? Schrijf dan snel in.

Minder moeilijk en meer plezier!

Alle vragen en opdrachten zijn geselecteerd, uitgewerkt en getest en we zijn druk bezig met de laatste fase van het Quizboek. We kunnen er natuurlijk nog niet veel over verklappen, maar we lichten enkele tipjes van de sluier op:

Vragen:
Er zijn dit jaar niet 90 maar 80 vragen en we hebben rekening gehouden met de reacties over de hoge moeilijkheidsgraad van vorig jaar. We hebben dit jaar vooral gezocht naar een goede verhouding tussen parate kennisvragen en vragen waarvoor bronnen geraadpleegd moeten worden of waarvoor men moet puzzelen. We zijn benieuwd hoeveel extra punten dit jullie gaat opleveren!

Opdrachten:
Op veler verzoek zijn er dit jaar niet 10 maar 15 opdrachten: Een mystery-test waarbij niet kennis, maar behendigheid van belang is; Fietsen, voetballen en turnen; Knutselen, muziek maken, fotograferen en filmen; Cijfers en letters zoeken, tekenen, volgen en maken, maar niet opeten;

En meer!

 TeamCaptains opgelet!

Twee weken voor de QuizAvond ontvangen alle TeamCaptains van ons een belangrijk bericht en een eerste opdracht, waarmee maar liefst 50 puntenverdiend kunnen worden. Die wil je dus niet missen! We melden via Facebook wanneer hij is verzonden, dus houdt tegen die tijd je mailbox en onze Facebook-pagina goed in de gaten!

 Quiz-opdrachten opslaan!

De afgelopen jaren merkten we dat er veel fouten gemaakt werden bij het opslaan van ingeleverd beeldmateriaal. Niet juist opslaan kan ertoe leiden dat wij bestanden niet kunnen openen of dat het niet wordt herkend tijdens het automatisch uitlezen van de ingeleverde USB’s. Het is jammer wanneer je Team daardoor punten misloopt!

Het is dus belangrijk dat het beeldmateriaal op de juiste wijze en in de juiste folder wordt opgeslagen.

We wijzen jullie voor de volledigheid naar artikel 5 van ons regelement

5 Beeldmateriaal

  1. Teams leveren hun beeldmateriaal aan in de volgende formaten:
    – Afbeeldingen JPG, JPEG, PNG
    – Filmpjes AVI, DVIX, MOV, MP4, WMV
  2. Volg bij het opslaan van beeldmateriaal de instructies in het Quizboek, ook met betrekking tot de naamgeving en locatie van het bestand. Dit is nodig voor verdeling van het beeldmateriaal tijdens het nakijken.
  3. Beeldmateriaal wat niet conform bovenstaande voorschriften wordt ingeleverd, kan mogelijk niet door de organisatie worden beoordeeld.

 Tot slot een tip!

Tot slot nog een tip: sla regelmatig alle ingevulde antwoorden op en maak voor de zekerheid af en toe een back-up. Op deze manier voorkom je dat je op het laatste moment nog dingen mist.

Wil je zelf regelmatig onze nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan snel in:

Share This