Nieuwsbrief 26, November 2019

Drie ballonnen uit het logo van de wijkquiz Hallo Lezer,

Op 15 november 2019 gaat onze inschrijfpagina in de lucht en kunnen jullie je weer inschrijven voor de leukste QuizAvond van Nederland. We zijn benieuwd wie Team 1 wordt en hoeveel Teams er dit jaar weer mee gaan doen.

We kiezen ervoor om dit jaar minder vaak een nieuwsbrief aan jullie te sturen zodat we ons meer op de rest van de organisatie kunnen richten. Maar de nieuwsbrieven die jullie ontvangen, bevatten wel altijd belangrijke informatie om te lezen. Zo ook deze, want we hebben belangrijk nieuws voor iedereen die al besloten heeft om weer mee te zullen doen, maar ook voor iedereen die nog twijfelt. 

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten,
De Organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier

Drie ballonnen uit het logo van de wijkquiz Wie Wit Wanneer!

Vanaf 15 november 2019 kun je je Team via www.wiewitwa.nl inschrijven voor de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier.

De QuizAvond vindt plaats op 14 maart 2020 en de Prijsuitreiking is op 28 maart 2020. Hou deze data vrij, maak geen andere afspraken en zet met grote letters “WieWitWa WijkQuiz” in je agenda! 

Wij hebben er weer enorm veel zin in! En jullie?

Drie ballonnen uit het logo van de wijkquiz Moeilijk? Dat valt mee!

 
We proberen ervoor te zorgen dat het voor iedereen leuk is om mee te doen. Daarom vinden jullie en grote variatie aan onderwerpen en vraagsoorten in het Quizboek.
De juiste toon en moeilijkheidsgraad vinden, is elk jaar een uitdaging. Vorig jaar kozen we ervoor om de grenzen daarvan op te zoeken en jullie vooral ook uit te dagen. Dit jaar ligt de focus anders.

Ons belangrijkste doel is niet om het jullie zo moeilijk mogelijk te maken, maar wel om zoveel mogelijk mensen een zo leuk mogelijke avond te bezorgen. Daarom is ons uitgangspunt dit jaar vooral: Toegankelijkheid voor iedereen! En we hopen natuurlijk dat we daarmee voor nog meer plezier zorgen, zodat ieder Team aan het einde van de avond met een tevreden gevoel kan naborrelen.

Uiteraard zal de echte diehard niet over het hoofd gezien worden, want jullie zullen zeker af en toe een uitdaging tegenkomen!

Drie ballonnen uit het logo van de wijkquiz Minder vragen, meer opdrachten

Op veler verzoek bevat de vierde editie van de WieWitWa WijkQuiz niet 10 maar 15 opdrachten. Om dit te compenseren, zijn er geen 90 maar 80 vragen. Dat hebben we gedaan door de Rubrieken op sommige punten anders samen te stellen. Het kan belangrijk zijn om hiermee rekening te houden bij de samenstelling van en taakverdeling binnen je Team.

Drie ballonnen uit het logo van de wijkquiz De juiste informatie

De meest relevante, juiste en actuele informatie over de WieWitWa WijkQuiz, kun je vinden via de volgende informatiebronnen:

Onze Facebook pagina is weliswaar opgeschoond, maar zal de komende maanden zeker weer gevuld worden met belangrijke en leuke berichten.

En mocht je twijfelen of vragen hebben, dan kun je ons uiteraard altijd een mailtje sturen via ons nieuwe mailadres quiz@wiewitwa.nl.

Share This