Nieuwsbrief 25, september 2019

 Hallo Lezer,

 

Hebben jullie ook genoten van de zomer? Lange zwoele avonden of misschien net iets te warm?  We hebben nieuws waar je het misschien weer warm van krijgt. Stroop de mouwen maar vast op, bereid je voor want de vierde editie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier komt eraan!

Lees hieronder wanneer de Quizavond en de Prijsuitreiking zijn. En niet geheel onbelangrijk, vanaf welke datum je je met je Team kunt inschrijven. Mogen we weer op jullie rekenen?

Veel plezier met het lezen van deze nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten,
De Organisatie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier      
 

 Wie Wit Wanneer!

Wij weten wanneer en delen dit graag met je. Pak je pen en je agenda en noteer de volgende data: 

14 maart 2020:  Quizavond

28 maart 2020:  Prijsuitreiking 

Vanaf 15 november 2019 kun je je Team weer inschrijven via onze website www.wiewitwa.nl

Wij hebben er weer enorm veel zin in! En jullie?

 Samenstelling van je Team

De Quiz wordt georganiseerd door en voor wijkbewoners. Per Team zijn er twee Teamcaptains. Deze moeten in de Achtse Barrier wonen en minimaal 18 jaar oud zijn.

We adviseren je om uit te gaan van een minimum van 12 tot 15 mensen in je Team. Meer mag natuurlijk ook. Hulp van buiten de wijk is toegestaan. Dus je tante in Australië of je vriendenclub in Groningen kun je gerust inschakelen. 

Verschillende leeftijden, achtergronden, interesses en kennis kunnen een groot voordeel zijn, maar vergeet niet dat ook creativiteit belangrijk is. Jong en oud kan meedoen!

 Nieuw e-mailadres

Vanaf nu hebben we een nieuw e-mailadres: quiz@wiewitwa.nl


Ons oude e-mailadres komt in de loop van dit jaar te vervallen. Op onze website kun je dit nieuwe e-mailadres ook terug vinden. Of je vult het contactformulier in. Net zo makkelijk.

Tijdens de vorige editie van de WijkQuiz heb je al kunnen zien dat we een nieuwe website hebben: www.wiewitwa.nl. Hier kun je de belangrijkste informatie over de WijkQuiz vinden. (Onze oude website is niet meer in gebruik)

 

 En de winnaar is ……..

De afgelopen WijkQuiz mochten de winnaars van de eerste, tweede en derde prijs een goed doel aanwijzen. Het door hen gewonnen geldbedrag is door ons overgemaakt aan dit goede doel.

Hieronder nog even de winnaars en hun goede doelen op een rijtje.

 • Het TieTaToeterTeam.
  Namens hen is € 200,00 geschonken aan Stichting Steunfonds UMCG 
 • Team Sjenkenators en de B-Masters
  Hun prijzengeld ad € 150,00 is geschonken aan K.W.F. 
 • Team De Kaalhoef
   Op hun verzoek ging € 100,00 aan prijzengeld naar Dierenopvang Doornakkers in Eindhoven
 • Via de Statiegeld-opdracht is een totaalbedrag van € 249,70 door jullie bij elkaar gebracht.
  Tijdens de feestelijke prijsuitreiking zaten alle door jullie opgegeven goede doelen in een pot. Hieruit heeft Dinie van De Mortel de naam van Stichting Het Vergeten Kind getrokken. In naam van alle deelnemers aan de WieWitWa WijkQuiz is een bedrag van € 249,70 geschonken. 

  Dit jaar mogen de Teams die als eerste, tweede en derde op de ranglijst eindigen ook weer een goed doel aanwijzen. Daar kun je dus alvast over nadenken. Let op dat het goed doel van je keuze een ANBI-erkenning heeft. Dit kun je hier controleren.

  Wil je zelf regelmatig onze nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan snel in:

  Share This