Het is zover!

 

De inschrijving voor de derde editie van de WieWitWa WijkQuiz echt officieel geopend. 

Om te zorgen dat je meteen kunt inschrijven hebben we hieronder de belangrijkste zaken op een rijtje gezet: 

  • Beide Teamcaptains wonen in de Achtse Barrier en zijn minimaal 18 jaar oud. Aan de overige Teamleden zijn geen voorwaarden verbonden. Dus minderjarige kinderen en je oom in Australië kunnen met je Team meedoen.
  • Het “Hoofdkwartier” kan zijn bij iemand thuis, in een sportkantine, een kantoor etc. Dat mag je zelf weten en regel je ook zelf. De enige voorwaarde daarbij is dat het gekozen Hoofdkwartier in de Achtse Barrier moet liggen.
  • Deelname kost € 15,00 per Team en dient bij inschrijving meteen via Ideal betaald te worden. Zorg dus dat degene die de inschrijving regelt ook meteen de betaling kan regelen. Je ziet na betaling een bericht of de betaling wel of niet is gelukt. Is de betaling gelukt dan is je Team ook meteen ingeschreven. Aanvullend ontvang je van ons na een paar dagen nog een mail met daarin je Teamnummer en een eerste opdracht waarmee je Team de eerste punten kan scoren.

Lees de uitgebreide spelvoorwaarden, tips en reglementen vooraf ook goed door.

Inschrijfformulier WieWitWa WijkQuiz 2019

Totaal: € -

Je ziet na betaling een bevestiging of de betaling wel of niet is gelukt. Is de betaling gelukt dan is je Team ook meteen ingeschreven. Aanvullend ontvang je van ons na een paar dagen nog een mail met daarin je Teamnummer en een eerste opdracht waarmee je Team de eerste punten kan scoren.

Heb je nog een vraag over de inschrijving van je Team. Laat het ons weten