Selecteer een pagina

En we zijn los ! Vanaf nu kun je inschrijven voor de derde editie van de WieWitWa WijkQuiz Achtse Barrier. Wat fijn dat je samen met je Team meedoet.
Check de volgende gegevens voordat je start met inschrijven:

 

  • Beide Teamcaptains wonen in de Achtse Barrier en  zijn minimaal 18 jaar oud. Aan de overige Teamleden zijn geen voorwaarden verbonden. Dus minderjarige kinderen en je oom in Australië kunnen met je Team meedoen.
  • Het “Hoofdkwartier” kan zijn bij iemand thuis, in een sportkantine, een kantoor etc. Dat mag je zelf weten en regel je ook zelf. De enige voorwaarde daarbij is dat het gekozen Hoofdkwartier in de Achtse Barrier moet liggen.
  • Deelname kost € 15,00 per Team en dient bij inschrijving meteen via Ideal betaald te worden. Zorg dus dat degene die de inschrijving regelt ook meteen de betaling kan regelen. Je ontvangt na betaling meteen een bevestiging dat de betaling is gelukt. Dat betekent dat je Team is ingeschreven. Aanvullend ontvang je van ons nog een mail met daarin je Teamnummer en een eerste opdracht waarmee je Team de eerste punten kan scoren.
Totaal: € -